Ministerul Educației și Cercetării

Guvernul Republicii Moldova
A A A
Elena Erighina revine acasă cu medalie de bronz la Campionatul de Haltere din Armenia
22/04/2023 - 22:18

Lotul Național de Haltere al Republicii Moldova a revenit acasă după participarea la Campionatul European, ediția 2023, rezervat seniorilor. Evenimentul are loc în perioada 17-23 aprilie la Erevan, Armenia.

 

Maestra Internațională a Sportului, Elena Erighina, sportiva Școlii specializate pentru copii şi juniori de haltere, a obținut medalia de bronz la categoria de până la 81 kilograme.

 

La aeroport, sportiva alături de Lotul Național de Haltere al Republicii Moldova, a fost întâmpinată de Sergiu Gurin, Secretar de stat al Ministerului Educației și Cercetării. 

 

„Rezultatele obținute la această competiție sunt foarte importante pentru Republica Moldova, pentru că ne mențin în rândul elitei sportive. Mulțumesc participanților pentru munca și determinarea de care dau dovadă și le doresc mult succes, îndemânare și perseverență în practicarea acestui sport, care necesită nu doar curaj, dar și dăruire, concurența fiind una acerbă”, a menționat Sergiu Gurin. 

 

Ministerul Educației și Cercetare mulțumește administrației Aeroportului Internațional Chișinău pentru suportul acordat în întâmpinarea sportivilor la sosirea în țară.

petitii