Ministerul Educației și Cercetării

Guvernul Republicii Moldova
A A A

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a organizat consultări publice asupra proiectului Planului de acțiuni al Guvernului pentru anii 2019-2020 în domeniile educației, culturii, cercetării, tineretului și sportului

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a organizat vineri, 9 august 2019, consultări publice asupra proiectului Planului de acțiuni al Guvernului (PAG) pentru anii 2019-2020 în domeniile educației, culturii, cercetării, tineretului și sportului. La consultări au participat cca 80 de reprezentanți ai partenerilor de dezvoltare, organizațiilor non-guvernamentale și instituțiilor din subordine.

 

Discuțiile au fost facilitate de către secretarii de stat pentru fiecare domeniu de competență și specialiștii din cadrul ministerului.

Consultările publice organizate de MECC au avut drept scop asigurarea transparenței procesului decizional, dar și comunicarea cu societatea civilă, partenerii de dezvoltare și instituțiile din subordine, din domeniile cercetării și inovării.

Lista prezenta proiect PAG 19-20