Ministerul Educației și Cercetării

Guvernul Republicii Moldova
A A A

Cerere de cotații - Lucrări

Mon, 05/02/2024 - 09:56 -- stic

Anunț specific de achiziții

Cerere de cotații

Lucrări

 

Țara: Republica Moldova

Instituția: Instituția Publică Colegiul “Alexei Mateevici” din  Chișinău

Titlul proiectului: Învățământul Superior din Moldova                            

ID Proiect: P167790

Titlul subproiectului: Program de asigurare a calității în învățământul pedagogic (PACÎP)

Titlu: Achiziționarea lucrărilor de reparații curente a spațiilor predestinate subproiectului „Open Space Education și „Aleea Hub-uri Educaționale”

Ref. Nr.: MD-A. MATEEVICI-366948-CW-RFQ

1. Proiectul învățământul superior din Moldova (PÎSM) este un proiect finanțat de Banca Mondială care urmează să fie implementat în perioada mai 2020 - decembrie 2025.

       Costul total al creditului este de 35,7 milioane Euro (echivalentul a 39,4 milioane USD) finanțat de Asociația Internațională pentru Dezvoltare (IDA) și este acordat Republicii Moldova în sprijinul învățământului superior din Moldova.

     Obiectivul proiectului este de a îmbunătăți orientarea către piața muncii a instituțiilor de învățământ superior selectate și mecanismele de asigurare a calității. Proiectul este organizat în jurul a trei componente și include intervenții sistemice în domeniile calității, finanțării și managementului învățământului superior.

O componentă a PÎSM este Programul de Îmbunătățire a Învățămîntului Superior (PÎÎS) care urmează să fie implementat de instituțiile de învățământ superior și colegiile pedagogice selectate pentru a răspunde unora dintre cele mai stringente necesități ale acestora în scopul orientării către piața muncii.

Astfel, pentru realizarea obiectivelor PÎÎS Ministerul a semnat cu IP Colegiul ”Alexei Mateevici”  Acordul de subfinanțare a subproiectului „Open Space Education și „Aleea Hub-uri Educaționale”nr. MD-MOED-6542-ASF-C-01 din 24.10.2022.Conform Acordului de subfinanțare o parte din mijloacele alocate vor fi utilizate pentru finanțarea contractului atribuit în cadrul achiziției lucrărilor de reparații curente a spațiilor predestinate subproiectului „Open Space Education și „Aleea Hub-uri Educaționale”.

2. Instituția publică Colegiul ”Alexei Mateevici” invită operatorii economici eligibili să depună oferte sigilate pentru achiziționarea lucrărilor de reparații curente a spațiilor predestinate subproiectului „Open Space Education și „Aleea Hub-uri Educaționale”, ce includ lucrări de reabilitare a pardoselii, instalarea tavanului suspendat, modernizarea scenei, tencuirea și vopsirea pereților, instalarea rețelelor electrice, renovarea sistemului de încălzire precum și instalarea sistemului de ventilare, cu perioada de executare a lucrărilor de maxim 90 zile.

3. Achiziția se va desfășura prin procedura de cerere de cotații (RFQ), astfel cum se specifică în „Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile pentru Debitorii de Finanțare a Proiectelor de Investiții – Achiziții în cadrul Proiectelor de Investiții cu Finanțarea Bunurilor, Lucrărilor, Serviciilor de Non-Consultanță și Consultanță”, din 1 iulie 2016, revizuit la 1 noiembrie 2017 și 1 august 2018 (denumit în continuare „Regulament deachiziții”); și este deschisă tuturor ofertanților eligibili, astfel cum sunt definiți în Regulamentele privind achiziții prenotat.

4. Ofertanții eligibili interesați pot obține informații suplimentare de la Instituția publică Colegiul ”Alexei Mateevici” din Chișinău, str. Puskin 54, e-mail: cpam.curosliudmila@gmail.com, persoana responsabilă CUROȘ Liudmila.

5. Ofertele trebuie să fie transmise la adresa IP Colegiul “Alexei Mateevici” din Chișinău; str. Puskin 54, or. Chișinău; biroul: anticamera, înainte de 20.02.2024, ora 11:00. 

Ofertele întîrziate, depuse după termenul indicat mai sus vor fi respinse.  

6. Ofertele vor fi deschise public în prezența reprezentanților desemnați ai Ofertanților și a oricărei persoane care alege să participe la deschiderea ofertelor, la adresa de mai jos transmise la adresa : IP Colegiul “Alexei Mateevici” din Chișinău; str. Puskin 54, or. Chișinău; biroul: cab. 12, et. 1 la 20.02.2024, ora 11:15.

7. Adresa menționată mai sus, în punctul 6, 7 este:

IP Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău

CUROȘ Ludmila, manager de proiect

str. Puskin 54, or. Chișinău, Republica Moldova

tel: + 373 22 220 241

Inserare adresă de e-mail: cpam.curosliudmila@gmail.com

www.cpam.md

 

 

Semnătura

Nume, Prenume___________________