Ministerul Educației și Cercetării

Guvernul Republicii Moldova
A A A

Curs de formare a formatorilor în cadrul Programului KLIC 2024

Ministerul Educației și Cercetării invită cadrele didactice, care au beneficiat anterior de Programul KLIC (Korean Digital-Learning Improvement Cooperation), să participe la cursul de formare a formatorilor în cadrul aceluiași program, ediția 2024.  Cursul este organizat de către Ministerul Educației din Republica Coreea și implementat de Institutul de Educație Colaborativă APEC din aceeași țară. 

 

Obiectivul cursului este motivarea cadrelor didactice în utilizarea eficientă a tehnologiilor digitale în educație, precum și formarea formatorilor și a experților care să asiste profesorii din țara noastră în acest proces. Absolvenții programului vor înființa o comunitate profesională în domeniul educației digitale și vor coordona activitatea acesteia.

 

Cursul din cadrul Programului KLIC 2024 se va desfășura în perioada 11 noiembrie - 16 noiembrie curent în Republica Coreea. Instruirea va avea loc în limba engleză.

 

Termenul limită de depunere a dosarelor este 10 iulie 2024. Cadrele didactice interesate vor completa 5 formulare și le vor expedia împreună cu alte materiale adiționale relevante la următoarea adresă de email: education@iace.re.kr

 

Informații detaliate cu privire la curs, program, criteriile de eligibilitate, precum și formularele necesare pof fi descărcate aici.